Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

marți, 3 decembrie 2013

Cutii, rame handmade

Quillingul este tehnica de rulare a unor fasii de hartie, de diverse dimensiuni si culori. Se pot obtine modele nenumarate, in functie de inspiratia celui care le creeaza. Cu aceasta tehnica pot fi decorate rame foto, cutii, marturii, tablouri, martisoare, felicitari, invitatii, etc, sau chiar se pot obtine diverse bijuterii; doar din fasii de hartie! Am descoperit aceasta tehnica in urma cu cateva luni, cand incercam sa gasesc o activitate care sa imi umple putinul timp liber pe care il am. De la inceput am fost fascinata de aceasta tehnica si de faptul ca, cu doua maini dibace, poti incanta oamenii de langa tine si de oriunde.
Cu simboluri si flori minunat colorate poti insufleti si personaliza o banala rama de hartie. Rezultatul ma surprinde si ma uimeste de fiecare data, dar mai bine sa decideti voi.

Pentru mai multe detalii lasati un mesaj pe blog, sau la adresa roxanicol@yahoo.com
Ma puteti gasi si lasa mesaj si pe facebook : cutiihandmadebyRoxy
Sau ma puteti contacta la numarul de telefon: 0723.180.708
 

La comenzile mai mari, toate fiind create handmade va rog sa ma anuntati din timp.



6 comentarii:

  1. He,he, poate ca pare simplu si usor dar sa nu uitam ca materialele sunt doar niste fasiute de hartie care trebuie sa aiba o anumita latime; trebuiesc roluite, indoite etc; deci eu cred ca mai sunt necesare si niste unelte; pe langa migala trebuie sa fii inventiv foarte, practic poti crea orice din hartie colorata; la gata lucrurile astea trebuie sa fie impecabile, adica sa nu fie sifonate, indoite unde nu trebuie; am incercat si eu cate ceva dar m-am lasat pagubas; sigur este o treaba mai mult pentru fete.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Quillingul poate fi o activitate pentru oricine, baiat sau fata daca persoanei ii plac lucrurile migaloase, minutioase. Imi primul rand tie trebuie sa-ti faca placere sa le creezi, sa-ti placa produsul final, apoi celorlalti. Dupa primele incercari am vrut si eu sa ma las pagubasa (neavand uneltele necesare quillingului - ma chinuiam cu un "ac quilling" realizat la servici din alama-varful fiind prea gros pt. aceasta tehnica si toate modelele ieseau prea grosolane). Mi-am dat seama de rezultat si mi-am achizitionat un ac quilling potrivit. Initial cutiile le realizam cu indoiturile ajutatoare, apoi incet, incet cu ajutorul creionului si riglei pot iesi cutii perfecte. Cu timpul poti realiza mici sabloane pentru rame, cutii, in asa fel incat ele sa arate impecabil. Cu cat realizezi mai multe modele, cu atat iti vin in minte alte idei. Eu zic sa nu te lasi pagubas, si sa mai incerci.
      Promit sa revin pe blog cu un material despre ustensilele necesare tehnicii quilling.

      Ștergere
  2. super site, mergi mai departe.
    Sa vad pana unde ajungi cu imaginatia in materie de quilling.

    RăspundețiȘtergere
  3. felicitari Roxi! imi plac foarte mult toate! succes!

    RăspundețiȘtergere